sedovski 20 Mart 2013 11:48

Hem memurun kendini geliştirmesi isteniyor, hem de ikinci üniversite bitirenler hava alıyor. Ben de öğretmenim, seneye Sosyoloji bitireceğim inşallah. En azından alan değişikliği yapabilir miyim, bilgisi olan var mı?

Şikayet Et
nnadidee 01 Şubat 2013 13:43

merabalar ben okul öncesi öğretmenliği bitirdim şimdi pdr alanında yüksek lisansa başladım ama okuduğum kadarıyla devlette pdr alanında atanmam olmazmış buda beni çok üzdü acaba bi değişiklik varmı okul öncesi alanında değilde devlette pdr alanında çalışmam mümkünmü? çünkü çocuk esirgemede ıslah evlerinde çocuk hapishanesi gibi çalışma alanım olacagını düşünmüştüm :( yani pdr mezunlarının atanabileceği alanlarda bnmde atanacagımı düşünmüştüm bunun mümkünatı yokmu

Şikayet Et
mehmet_ayhan 29 Ocak 2013 21:24

ben öğretmen iken bilgisayar programcılığını bitirdim.kademe intibakımı istedim .Hava aldım. şimdi de işletmeyi bitiriyorum. Gene hava alacağım :D

Ama bence 2.,3. üniversite bitirenlere ek avantajlar sağlanmalı.

Şikayet Et
portre 28 Ocak 2013 19:55

merhaba benım sorum ben sağlık meslek lısesı att bol okudum sonra bıde ögretmenlık bıtırdım 4 yıllık..benm att dıplomamm yanmış tercıh yapamıyorumm eskı dıplomammlaa...lısans dıplomamla yapabılıyormusumm..ne yapmamm lazım ben att olarak atanamayacakmıyımmm..yardımcı olun lutfennn

Şikayet Et
madem ki hayat 28 Ocak 2013 17:30

ben de bu soruyu yazan üye ile hemen hemen aynı durumdayım bende yeni atandım ve 2012 açıköğretim fakültesi iktisat bölümü mezunuyum....cevap için teşekkürler..

Şikayet Et
ugurkybs 28 Ocak 2013 16:55

Pekala şöyle bir durum olsa: Meslek lisesi mezunu bir kamu çalışanı teknisyen, önce 4 yıllık kamu yönetimini bitirse buna göre derece kademe ayarlaması yapılır. ardından kendi branşında bir teknik yüksekokul bitirse 4 yıllık diploma intibakının ardından yeni intibakına göre teknik yüksek okul olduğundan yine derece kademe düşürülür.

Bu durumdayken söz konusu teknisyen mühendislik okuyarak diplomasını almış olsa ve kuruma intibak için verse bu sefer derece kademe düşer mi? yoksa 2 yıllık yüksek okul intibakında mı kalır.

Şikayet Et
dolazo 28 Ocak 2013 16:52

Meraba ben laboratuvar teknisyeniyim 2 yıllık üzerinden atandım.4 yıllık açık öğretimden kamu yönetim bitirdim ancak üst öğrenim sayılmadığından aldığım ücrette herhangi bir değşiklik olmadı ama intibak yapıldı ve kadro derecem 2 derece düşmüş. şuan Fen fakültesi Biyoloji bölümünden mezun olucam ve bu bölüm laboratuvarın üst öğrenimi olması münasebetiyle benim kadro derecem ve maaşımda herhangi bir değişiklik olurmu?

Şikayet Et
myerten 28 Ocak 2013 13:26

Aynı soru paralelinde, Yüksek lisans ve doktora yapmanın ne tür bir etkisi olur?

Şikayet Et
cografyavefelsefe 28 Ocak 2013 12:25

Ben şuan öğretmen olarak çalışıyorum. Lisans eğitimim esnasında çift anadal programından yararlanarak ikinci bir bölüm daha bitirdim.Bunun bana maaş yada kademe açısından herhangi bir artısı olur mu. Yoksa yukarıdaki durumla alakalı aynı sonuç mu ortaya çıkar. Teşekkürler.

Şikayet Et
hacabi 28 Ocak 2013 12:20

Şimdi ...

Kamuda THs sınıfnda Ekonomist Kadrosunda olan birisi, Mühendislik Okudu. Diyelim ki Ziraat Mühendisliği mezunu oldu.

Ekonomist de THs, Mühendis De THs ancak Özlük Hakları çok Farklı...

Bu durumda aynı hizmet sınıfında yeni durumuna (Mühendis Unvanına ) göre bu memura uygulanacak olan yönten nedir.

Şikayet Et
12