Hamzemir02 02 Mayıs 2021 12:56
Merhabalar 657. Memurlar kanuna tabi 399 lu olarak görev yapmaktayım 8 ay önce bir soruşturma açıldı adıma ve geçiçi olarak görev yeri değişikliği yaptılar 8 ay sonra soruşturma sonucu belli olmadan hizmet gereği ve soruşturma gereği görev yeri değişikliğim naklen yapıldı sanırım disiplin cezasıda ücret kesimi cezası gelecekmiş bir memura hem displin cezası hemde görev yeri değişikliği cezası verilebilir mi dava açarsam kazanabilir miyim?
Şikayet Et
ferdi6161 17 Mart 2020 11:25
Hizmet alımı ile işe başlıyan bir sözleşmeli çalışan taşınır yetkilisi olabiliyor mu? Taşınır yetkilisi 657 tabi olması gerekiyor diye biliyom. Ayrıca sözleşmeli hizmetlilerin imza yetkisi yok diye biliyorum.
Şikayet Et
Salih-dada 17 Ocak 2020 23:11
Selam ben 2015 te hastaneden tayin için rapor aldım kurumum eğitim araştırma hastanesi olması şart dedi ozaman normal hastane olan rapor aldığım hastane eğitim araştırma hastanesi oldu raporu yenıleyebılırmıyım doktorlar zora sokarmmı
Şikayet Et
hrs44 15 Ocak 2020 08:40
Bir KİT sözleşmeli personelinin: 657 kapsamındaki bir kamu kurumu emrine geçici görevlendirilmesi ile 657 DMKkapsamındaki bir kurumun memur statüsündeki bir kadrosunda geçici görevlendirilmesi arasında nasıl bir fark var? Yukarıdaki yazıyı tam olarak idrak edemedim.
Şikayet Et
yns.21 14 Ocak 2020 16:02
ben sözleşmeli memur olarak bi kurumda görev yapmaktayım gitmek istedğiğm ilin belediyesine geçici görevlendirme geçebilir miyim nasıl olacak bu iş belediyeye dilekçe ile mi başvuracağız beledıyede kım onayı ile yazı bızım kuruma düşecek.
Şikayet Et
Makmak24 14 Ocak 2020 12:00
399 lu tcdd personeliyim eş durumundan norm kadro dolu diyilerek naklim yapılmadı. Ünvanımda ki kadro doluymuş . Ne yapabilirim
Şikayet Et