4/B den kadroyumu, 2013/1 yerleştirmesini mi tercih edeyim?

07/07/2013 16:41:00
Yazdır

Soru

2012 KPSS puanımla kamu hastanesinde 4/b li tıbbi sekreter olarak görev yapmaktayım ve KPSS 2013/1 kadrolu alımlarına tercih yaptım, 25/06/2013 tarihinde ise Sayın Başbakan 4/b lilerin kadroya geçtiğini söyledi Peki ben kadrolu alıma tercih yapabiliyor muyum? Sıkıntı olur mu? Sonuçlar açıklanmadan kadro gelirse ve 2013/1 atamasında yerleşirsem gidebilir miyim yerleştiğim kadroya veya ceza verilir mi bana? Lütfen bu konuya açıklık getirilmesini istiyorum birçok kişi şüphe içerisinde, tercih yapıp yapmama konusunda. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Cevap

KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı kısa süre içerisinde 4/B sözleşmeli personelin kadroya geçirilmelerini düzenleyen kanununda yayımlanacağını beklemekteyiz.
Bu iki durumda da memur kadrolarına atanacak olursanız.
2013/1 de yerleşmeniz yapılması halinde yerleştiğiniz yere gitmek istiyorsanız 4/B kadroya geçmek için müracaat etmemenizi tavsiye ediyoruz.
4/B pozisyonunuzun bulunduğu yerde kadrolu kalmak istiyorsanız 2013/1 yerleştirmesi ile yerleştiğiniz yere kurumca istenilen belgeleri göndermemenizi tavsiye etmekteyiz tercih sizin.
KPSS yerleştirmesinde sözleşmeli pozisyona yerleşmeniz halinde ise hangi görevi yapmak isterseniz onu tercih etmeniz mümkün bulunmaktadır.

2013/1 KPSS tercih sonuçları açıklandı

Sözleşmeli personele kadro çalışması tamamlandı

ANKET
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam